J kom alltså hem från Ryssland i fredags och sedan dess har livet varit en fest. När jag mötte honom på stationen var jag så pirrig och log så mycket att jag fick ont i kinderna. Sedan grillade vi på trappen för svenska sommaren var på besök med regn.

image

På lördagen åkte vi till Varberg på spa med hotellövernattning och trerätters. Men först körde vi förbi Varberg trots att jag såg skyltarna. Jag glömde bara förmedla informationen. Jag glömde dessutom badkläder och fick ha hyrbaddräkt. På kvällen öppnade vi en bröllopspresent. En flaska Moet och lappar från alla gäster med goda råd till oss. Många skratt, många fina råd.image

Söndagen bjöd på fika hos svärpäronen, ettårskalas för en tjej som gjorde vårt bröllop i en mage, besök hos Js mormor och svampplockning. Rensa får vi göra imorgon, nu ska vi krascha i säng.image

Posted in Livet
Share this post, let the world know