Vänner,
Det var minsann en fragmentarisk bild ni fick av gårdagen. Vi kan konstatera några saker. Det är inte längre folk som sover i duschen, kräks på brädgolv och sätter chipsskålen på huvudet kl.06 på morgonen på våra fester. Men det är väldigt trevligt ändå.

Vi kan ha haft världshistoriens längsta middag. Från kl.14 till kl.00.30 satt vi till bords. Vår knytis-sillalunch övergick i grillkväll utan större lyft av rumpa från stol. Vi kan även konstatera att vi har många trevliga vänner och att jag inte kan beräkna mat. Vi har en kastrull potatis över, och tre okokta kilo potatis i kylskåpet, fyra liter jordgubbar, fyra burkar sill, fyra påsar chips och ett kilo godis.

Hoppas ni hade en mysig midsommarafton och får en likaledes trevlig midsommardag idag.

Posted in Livet
Share this post, let the world know