Jag borde skriva om något glatt och trevligt och bröllopsbetonat. Men idag har varit en riktig “pissedag” som man säger i Skåne. Mensvärk och Stockholms blodbad blandat med ett riktigt dåligt besök på Arbetsförmedlingen. Tänk er den. Eller gör det inte. Jag trodde att jag skulle få några bra tips och pepp på AF. Istället var arbetsförmedlaren sen och hastade igenom mitt besök. Hon skrev ut två jobb som jag skulle söka, varav ett hade jag redan sökt, och sen var det tack och hej. Härom dagen gick jag också in för att fråga några frågor då på AF, den arbetsförmedlaren jag träffade då sa att de som arbetsförmedlare bara hade en kontrollfunktion. Sicken inställning. Ja, imorgon är en ny dag som mamma brukar säga. Tack och lov för det.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Carro

    Fy!