Det blev en stressig sista dag på jobbet. Kanske råkade jag radera hela telefonen innan jag gick hem, men det går väl inte? Systeminställningarna måste väl vara kvar, annars är ju telefonen obrukbar, eller?

Ni hör, jag är fortfarande uppe i det. Glömde lämna laddarn till telefonen också…

I alla fall, när man kommer hem till detta så känns det så gott i hjärtat. Det är så vackert, så vackert, jag saknar nästan ord. Solen lyser, fåglarna kvittrar och alla tulpaner sträcker sig mot solen. Nu ska jag andas ut.image

Posted in Livet
Share this post, let the world know

 • Carro

  Skönt att ha sista dagen gjord kan jag tänka mig! Vad är det för jobb du söker? Eller har du redan fått nytt?

 • Karolina

  Hej Carro!
  Ja nu känns det skönt, när man väl vet att man ska få gå så blir det ett enda långt avslut tills det väl är dags.
  Jag söker tjänster som marknadsansvarig, marknadskoordinator, webbredaktör, ja det mesta som har med marknadsföring att göra. Jag har varit på en intervju, av ca 35 sökta tjänster, men inget ännu. Har du några tips?

 • Liselotte

  Å vilken underbar rabatt. Vilka färger, förstår att det piggar upp :)