Jag har varit lite frånvarande här på bloggen och det beror på att vi jobbat dubbla skift här hemma. Först jobb och jobbsökande sedan husfix. Den här veckan har vi gjort klart vårt sovrum, nedre hallen, gästrummet, gästtoaletten och om jag ligger i idag, hallen ner till källaren. Med klart så är det kanske inte helt klart, det kan vara spikhuvuden som skall målas, rör som skall få täckbrickor osv, men på det stora hela mycket klarare än innan. Vi får besök imorgon från min kusin och två av hennes barn från Västerås därför har vi legat i. Gästtoan har en tapet som heter Eco Tweed och handdukshängaren kommer från 50-tals badrummet som åkte ut.

Jag hade glömt bort hur ont det gör i kroppen att jobba 14-16 timmar per dag, men nu vet jag. Igen.

Till kvällen skulle vi egentligen åkt till Tobbe och Amalia och visat vårt utkast på festhäftat som vi gjort till deras bröllop. Med vi menar jag jag. Dessvärre blev de stackarna sjuka, men vi får se det positivt, tur att det kommer nu och inte till bröllopet om en vecka. Vi fortsätter istället slita i vårt anletes svett, varför bryta ett vinnande koncept. image

Posted in Livet
Share this post, let the world know