Ett stort grattis och all lycka i äktenskapet till alla goa bloggvänner som gifte sig i helgen!

Nu börjar bröllopssäsongen på riktigt, ni ska veta att jag tänker på er och ni får gärna skriva en rad när ni hämtat er om hur er bröllopsdag blev. Ni kanske rent av vill synas med er bröllopshistoria här på bloggen. Säg till i så fall så löser vi det, fina bilder(med tillåtelse att publicera från fotografen) och er historia behöver jag i så fall. Det kan väl vara kul att läsa om andra brudpar!

Här är en bild som Emelie Ohlsson tog på oss i kyrkan. Hon fångar precis ögonblicket när J har snott åt sig en kyss och prästen ler. Underbart! Emelie Ohlsson är chefredaktör för fototidningen Shoot Magazine och om jag inte missminner mig så kommer nästa nummer att handla om bröllopsfotograferingar. Håll utkik!