I förrgår satt jag och J och gjorde festhäften till kl. 01 och igår åkte jag upp till brudparet utanför Halmstad och hjälpte till med tryckandet av häftena. Jag tror att det är kan vara det finaste festhäften jag någonsin har sett. Har ni tur får ni se det efter bröllopet.

Vi hade 66 färdiga häften klockan tio på kvällen men när jag väl skulle åka så lät bilen konstigt. 40 minuter senare hade jag och Tobbe(mest Tobbe) tagit av ett däck, satt på det och med det löst biffen. Jag rullade in på uppfarten i Helsingborg kl. 00.30 och däckade direkt. Inte på uppfarten, jag hann in till sängen.

Idag har det varit jobbsök deluxe men tråkigt nog är det är inte många tjänster som dyker upp nu. När jag är klar för dagen så är min bonus att få rensa lite rabatter. Det kallar jag lyx på riktigt.

Posted in Livet
Share this post, let the world know