Jag fick en fråga från Rosie, om bruden brukar hålla tal för sin brudgum på bröllopet. Bra fråga!

Själv hade jag tänkt sjunga En sån´karl för J på bröllopet. Det sa jag en gång för länge sedan, att om jag gifter mig, så skall jag sjunga den sången. Nu blev det inte så, för jag har en förskräcklig stämma och ville faktiskt inte vara nervös för det på vår bröllopsdag. Men det är ju en enastående idé. Eller så kan man göra en prins Daniel.

Fler bra idéer kan vara att göra ett bildspel över era år tillsammans eller kanske en fotobok. Själv gör jag en fotobok för varje år och det är väldigt roligt att ha, J blir inte så överraskad när han får den längre, men det är mysigt.

Har ni som läser här fler idéer som man kan göra på bröllopet? Lägg en kommentar i så fall.

Och en till sak Rosie, ni kanske redan har tänkt på det, men tacktal efter middagen kan vara trevligt. Det är inget måste att ni som brudpar skall hålla tacktal, men man brukar vara så tacksam och överväldigad att det brukar vara skönt att få uttrycka det. Det ger också lite extra cred till alla som har hjälpt till. Vi hade inte förberett något tal och missade säkert hälften av alla som vi borde tackat, så att förbereda vilka ni skall tacka kan vara en god idé. Om det passar er.


  • http://rosiekollar.blogspot.in/ Rosie

    Tack för dina tips! Jag är inte så där jättemycket för att prata inför mycket folk… Nu har jag låtit “Anna ritar” göra ett porträtt av mig så det ska han få på bröllopsdagen och så kör vi nog ett gemensamt tacktal där på kvällen.. Känns i alla fall som jag inte har missat något och det känns skönt:)