Kära vänner,
Det är fredag. Det känner ni troligtvis redan till. Härligt eller hur!
Jag känner mig alldeles pirrig, jag såg precis ett jobb som skulle vara så kul att sätta tänderna i. Nu väntar jag bara på att klockan skall bli efter lunch så att jag kan ringa upp ansvarig och sälja in mig.

Vad mer kan jag berätta…Jo, jag tvättade håret igår men missade att skölja ur hårinpackningen. Det blev kontraproduktivt då håret ser fetare ut nu, än innan tvätten. Fail, som ungdomarna brukar säga.

Igår låg J och läste Zlatans bok innan han somnade. Han är riktigt bra på att imitera Zlatan och boken är ganska rolig så rätt var det var skrattade J till och läste ett litet stycke med sin bästa Zlatanröst. Det var nästan så jag undrade vem det var jag skulle sova med.

En annan rolig sak hände här om natten. Mitt i vår skönhetssömn sa J till mig att jag inte skulle ligga i sängen. Jag var helt enig om att jag inte skulle var där, varpå jag hoppar upp och börjar leta efter ett hål i täcket så att jag kan kliva i det och gå iväg. J trodde att jag var en kollega som låg i sängen med honom och jag trodde att jag skulle iväg på något och behövde klä på mig. Vi drömmer det i samma sekunder och det han säger i sömnen matchar precis det jag drömmer. Sicko, eller hur!

Ja, så kan livet vara. I övrigt så kommer helgen vigas åt husfix, gästrummet skall bli klart.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • MalinF

    Haha vad roliga drömmar! :)

    Lycka till med jobbansökningarna!! Du kommer säkert rocka! :)