image

image

image

image

Denna lediga och soliga dag bjuder även på trädgårdsarbete. Jag behöver dock hjälp av någon trädgårdskunnig för att reda ut vad jag har i trädgården, om buxbommen är sjuk osv. Mina föräldrar är trädgårdsmästare så de och hugande läsare, proffs eller amatörer, får gärna berätta för mig vad det är på bilderna.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Saragorn

    Överst: En perenn, kommer inte ihåg namnet.
    Därefter: En massa otrevlig kirskål??? Ser åtminstone ut som det. Ja, och några tulpaner så klart! Ett fänrikshjärta (perenn) verkar växa i mitten (den lila blomman) :-)
    Därefter: Perenner praktlysing. Ganska trevlig men sprider sig med eldens hastighet så gräv bort om ni inte vill ha mer av den
    Längst ner: Inte Buxbom, men Järnek. Tror inte den är sjuk, bara lite bränd av solen men jag kan ha fel…