image

När vi gifte oss så fick vi en överraskningshelg av våra vänner. Vi fick en supercool tavla också som ni sett här på bloggen.

I helgen var det dags för överraskningen. Klockan 9 skulle vi vara på busstationen i Halmstad. På väg dit fick vi ett samtal om att vi skulle ta väskorna och springa. Då tänkte jag att detta kommer bli en dag men full action, kanske Fångarna på fortet eller något liknande. Väl framme stod hela gänget, åtta personer och tre barn, och väntar på oss. Vi fick ett brev och ett busskort och hoppade på anvisad buss. När vi öppnat kuvertet läste vi att vi skulle på dagspa på Tylösand!

Helt underbart! I några timmar badade vi bubbelpool, bastade, ångbastade och sov. Vi avslutade med en fantastisk lunch och blev sedan upphämtade utanför. Vi fick inte reda på var vi skulle men det visade sig att de planerat en helkväll med fantastisk mat och sällskap hemma hos ett av paren.

Det var en fantastisk dag! Upplevelser måste vara de bästa presenterna som finns.

Posted in Livet
Share this post, let the world know