Solen lyser och det är bra. Jag har en man som jag älskar och det är bra. Jag har ett fint hus som jag älskar och det är bra. Jag har blivit uppsagd pga tuffa tider och det är mindre bra.

Nu får ni följa med på en ny jakt, jobbjakten! Är det någon läsare där ute som söker jobb? Frivilligt eller ofrivilligt spelar ingen roll, vi kan peppa varandra. Lite som viktväktarna med invägning, men vi ska bara skryta om alla jobb vi söker, beklaga oss när nya jobb inte dyker upp osv.

Jag har funderat på om jag skulle berätta det här på bloggen. Det är ju inte något som man berättar med glädje, men ni brukar ju få ta del av livets fina och mindre fina sidor här på bloggen och så blir det även denna gång.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

 • Carro

  Jag är ju arbetsförmedlare så jag står till tjänst med vad än du önskar! Iou sedan bröllopstiderna kan man säga :-)

 • Karolina

  Du är en klippa Carro! Bästa stalkern man kan önska dig:). Jag kommer höra av mig och blir det fler som ger sig tillkänna som arbetssökande kanske vi kan få ta del av dina fem bästa tips för jobbsökande eller något sådant? Ha en fin natt, eller vad man säger kl. 23.30:)

 • Liselotte

  Vinkar lite smådeppigt med handen. Jag söker också jobb, hade ett vik i Landskrona fram till sista november och sedan dess söker jag jobb som en tok. Det är svårt och tråkigt men det ger sig väl tillslut och då, den dagen kommer det kännas underbart. Lycka till! Kram Liselotte

 • Karolina

  Hej Liselott! Då är vi två och vi bor nära varandra! Tungt är det, värst är nästan ovissheten och att fortsätta peppa trots massor av nej. Nu har vi Carro och kan få lite insidertips:). Lycka till! Kram Lina

 • Karolina

  Förlåt e:t föll bort, Liselotte skall det vara!
  Jag få heta Caroline och Carolina hela tiden, inte så förtjust i det. Värst är det när man mailat någon och signerat med sitt namn, likväl skriver folk fel. Lång utläggning om bokstäver och att stava rätt:)

 • Liselotte

  Ja vi bor väldigt nära varann. Jag bor på Stattena/tågaborg, flyttade hit från Jönköping mars 2010 och trivs jättebra. Just nu är det inte jobbet som är mest deppigt, det är att min kära sambo åker till Kina två veckor och ska jobba. “Lämnar” mig ensam här. Jag har min familj uppe i Dalarna, så jag är rätt ensam här nere när han nu inte finns vid min sida. Var och vinkade av honom för snart två timmar sen, hur ska man överleva?! haha. Hoppas ni får en fin helg och att ni idag njuter av det härliga vädret vi har. Och tack för E:t :) Kram Liselotte

 • Karolina

  Vet precis hur det här, J piper iväg till Ryssland titt som tätt. Du råkar inte träna på Friskis? I så fall kunde vi ta en träningsdejt eller en promenad eller något. Jag är ju också nedflyttad, så jag vet hur det är:)

 • Liselotte

  Från vilken stad är du nedflyttad från? :)
  Nej jag tränar inte på friskis, men en promenad eller så låter himla trevligt. Vädret är ju på vår sida om man säger så. Har du facebook, kan skicka iväg en vänförfrågan :)

 • Karolina

   Vad kul! Promenad blir toppen! Har FB, Karolina Hedberg Norén heter jag numera:)
  Kommer från Västerås