Underbart rolig möhippa igår! Champagnefrukost, Fångarna på gården, grillning, badtunnor, bad i 10 gradigt vatten, middag på Fridolfs i Halmstad och dans hela natten lång på Boom Boom Room med en massa härliga tjejer.

Jag har mått oförskämt bra idag om man betänker att vi började med skumpa till frukost och ramlade hem vid 03.30. Skavsår är den enda krigsskadan som jag ådrog mig och det är inte konstigt då klackaskorna gjorde vårdebut igår. Jag har även svårt att röra axlarna pga träningsvärk efter en särdeles axelprövande lek på gården, annars är det prima liv.(Till mina möhippevänner: skivorna som skulle flyttas mellan stolparna-vi vann! High five till blue indian Matilda för bra samarbete)

Nu kryper jag ner i sängen. Imorgon ska jag på en intervju så jag måste vara pigg redan kl. 08.15. Håll tummarna!

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • liselotte

    Å stort lycka till! Håller tummarna. Kram Liselotte