image

Sikken dag. Jag är utan energi efter denna galna dag, så J beordrade mig i soffan. Han sitter vid köksbordet och knapprar på datorn. På spisen står det som skall bli potatismos och prinskorv. På skivspelaren snurrar något jazzigt. Helt plötsligt känns allt lite bättre och så får jag njuta av utsikten över dessa vacka tulpaner(tack Lisa, Anders och Aimée).

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Carro

    Åh ni verkar vara så duktiga på att piffa! Det gör verkligen hela skillnaden. Igår när jag kom hem från jobbet efter en överjävlig dag slängde jag mig i soffan med utsikt över en massa massa stök. Det hade känts så mycket bättre om vi hjälpts åt att röja lite och sedan kunnat ligga i soffan och spana ut över ett fräscht rum, men icke. När jag är så där överslut så orkar jag ingenting. Precis som att jag kan gotta mig lite extra och verkligen hålla mig kvar i den där jobbiga skitdagskänslan om miljön jag är i också är ohärlig. ;)

  • Karolina

    Usch för överjäkliga dagar, då är soffan det rätta stället. Dock är det bra för ordningen att vara en manisk stresstädare. Det är liksom ofta rent. Sedan är J en riktig plockare, han tål inte stök som syns. Däremot är han förtjust i dammråttor. Vi kompletterar varandra på just den punken:)