Jag har fyra dagar kvar på jobbet. Det är mycket som skall avslutas och lämnas över. I morse gick jag upp som vanligt, klädde mig, åt frukost, kom till jobbet. Väl där satte mensvärken in. Mensvärken from hell. Ganska snart låg jag på golvet och gjorde solhälsningen. Det är sista utvägen när Panodil i kombination med Diklofenak inte hjälper. Solhälsningen hjälpte inte. Som en fet smocka satte illamåendet och yrseln in. Att ligga med kostym på jobbtoaletten är också en upplevelse. J ryckte ut och hämtade mig. Påse i handen, frossa och extrem ansträngning för att inte kräkas i bilen hem. Två timmar på golvet på toaletten hemma. Prisa Gud för golvvärmen. Nu mår jag bättre.

Tack och lov händer detta bara runt en gång om året. Bjuder jag kanske lite väl mycket detaljer om mitt liv? Med tanke på att rekryterare och kollegor läser här? Ja, kanske.

Posted in Livet
Share this post, let the world know