image

image

image

Nu säljer vi våra kyrkodekorationer. Totalt 20st varav 4st med en diameter på ca 20cm, 6 st med en diameter på 12cm och 10st med en diameter på 7cm.

Vi satte våra på varannan bänkrad, de stora närmast altaret och de minsta närmast utgången. Vi fäste dem med självhäftande tejp. Enkelt och tjusigt.

Det är frigolitbollar med tyg, färgmässigt drar de lite åt cremefärgat. Just nu är de lite rufsiga då de legat nedpackade, men det går bra att fluffa till dem. Jag har gjort dem själv och någonstans här på bloggen finns det ett inlägg om hur man gör dem. Det är tidsödande men billigt.

Jag tar självkostnadspris för dem 35kr/st för de stora, 25kr/st för mellanstorleken och 15kr/st för de minsta. Totalt 440kr men vi kan pruta ner det till 400kr för alla. De finns i Helsingborg men vi har anknytningar till Halmstad, Västerås och Skövde om det passar bättre.

Hanna har första tjing om hon vill ha dem, annars är ni välkomna att anmäla intresse i kommentarsfältet.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Hanna

    Jaa! Hanna vill ha dem! Har du en mailadress så kan jag maila dig? Jag har nämligen lite jobbanknytning till Helsingborg, annars bor jag i Göteborg!

  • Karolina

    Toppen! You´ve got mail!

  • Malin Näslund

    Hej Hanna! Skulle du kunna tänka dig att sälja dessa vidare? :) Om du har haft ditt bröllop vill säga. //Malin