Hej vänner!

Idag mår jag bra igen. Pju, så skönt. Vill aldrig, aldrig uppleva de där gårdagsmorgontimmarna igen. Idag drömmer jag mig bort med blommor. Om jag hade haft obegränsat med pengar så hade nog hela vår bröllopslokal varit full med blommor. Jag blir lycklig av vackra buketter. Andra älskar skor och handväskor, jag älskar blommor.

Om jag och J gifter om oss har jag några blomstervarianter på lut. Först och främst, gult. Stilmässigt är buketten ganska lik min som jag hade. Jag skulle ha små vaser i olika höjd och form men med samma färg på blommorna. Ni som varit med länge kommer säkert ihåg inlägget där jag stod och velade på Blomsterverkstaden. Så vacker och dessutom ekonomiskt också.

Hur långt har ni kommit i era blomsterplaner?
Bilder: Martha Stewarts Weddings


  • Kim

    Hej coach! Jag har kommit så långt att jag bestämt mig för en väldigt enkel bukett m ljusrosa liljor. Funderingarna går just nu varma kring dekoration av bröllopsbågen och jag vill höra om du har idéer. Några klockor fr liljorna bör återkomma men jag undrar vad man mer kan lägga till som håller sig fint, både i växtväg eller nåt helt oorganiskt o otraditionellt?
    Tack igen för en bra blogg /Kim (hon med det fotofyllda bröllopet:)