I snart fyra år(!) har jag bloggat om bröllop från den här adressen. I början var bloggen en del av min företagshemsida och numera, när jag inte längre coachar brudpar, är det bara en blogg om bröllop och livet i allmänhet. I veckan blev jag kontaktad av en brud som sett en gammal bild på en brudklänning här på bloggen. Hon hade detektivat upp mig via alla bolag och skickade ett sms och frågade om jag kunde hjälpa henne att hitta klänningen. För en gångs skull var minnet solklart. Det var en lillyklänning från en kollektion något år tillbaka. Jag gav henne tipset att kontakta lilly.dk och höra om de fortfarande hade något ex av klänningen kvar. Nu håller jag alla tummar för att någon återförsäljare skall ha en klänning kvar till denna brud.

Genom åren har det varit några liknande fall där mina tips, mina planeringskalendrar, alkoholkalkyler och bröllopsbudgetar hjälpt andra brudpar. Det känns helt underbart att få göra nytta och hjälpa till så var inte rädda för att ställa frågor eller be om artiklar. Har ni tur så skriver jag om det ni önskar och kanske, kanske hjälper det just er. I annat fall har jag i alla fall fått känna mig viktig.

Ha en fin helg vänner! Nu blir det trimma häck för min del.


 • Carro

  Förresten, din starta eget idé: hur gick det med den? Trevlig helg!

 • Liselotte

  Å så trevligt det låter. Alltid kul när man kan hjälpa till och förgylla någons dag.
  Hoppas det är bättre i din sträckning. Trevlig helg. Kram Liselotte

 • Hanna

  Hej!

  Jag ska gifta mig i augusti och har läst din blogg ett tag, riktigt bra! För länge sedan skrev du om era fina kyrkodekorationer. Hur gick det med dem? Sålde du dem? Och hur var det du tillverkade dem?! Tacksam för hjälp :)

 • Karolina

  Hej Carro!
  Ett hus hände:)Planen nu är att hitta en affärsängel eller ännu troligare träffa Companion och ta in två partners. Fortsättning följer…
  Ha det gott!

 • Karolina

  Hej Hanna!
  Tack! De är till salu nu. Jag ska räkna efter hur många jag har och i vilka storlekar så kan jag skriva ett inlägg om dom med pris. Du kan få första tjing om det fortfarande är intressant. Återkommer!

 • Hanna

  Gärna det!! Tack!