image

Ryggen eller snarare benet har låst sig så jag är på väg till naprapaten. Vårsolen är ljuvlig. Nu finns det hopp om livet!

För er som inte varit i Helsingborg så kan jag verkligen rekommendera ett besök. Jag menar, det är inte i många städer som du har en strand 5 minuter från city. Eller där man på väg till sin naprapat får njuta av denna utsikt.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Liselotte

    Trevlig helg, se till att rå om varann lite emellan åt. Kram Liselotte

  • Caroline

    Nä det har du rätt i, men om du ställer dig vid Vänerns strand nästa gång jag är på väg till naprapaten kan det ju hända att jag har tur! ;) Gött att känna livet komma tillbaka! När jag haft migrän och det börjar släppa känner jag mig så, som att livet återvänder och jag helt plötsligt blir oövervinnerlig! fantastisk känsla.

  • Karolina Noren

    Detsamma Liselotte!