image

Jag har sovit som en kratta i natt och alldeles för lite. Vaknade med huvudvärk. Jag har en svinkoppa i vänster näsborre och hela munnen känns som jag druckit svavelsyra. Jag anar en förkylning. Dessutom så har min muskel i högerskinkan, aka gluteus maximus, bestämt sig för att dra ihop sig och dra med sig muskeln i låret. Varenda steg jag tar ilar ner i knät. Det är inte ischias men det är inte skönt för det.

Men imorgon är det fredag. Jag ska få träffa en underbar liten tjej och hennes mamma och åka till Ullared. På kvällen ska jag och J till hans föräldrar och det ska bli så mysigt. Lördag till söndag har våra vänner en bröllopspresent till oss. Vi ska packa stövlar, badkläder, partykläder och sovkläder, och infinna oss kl 9 i Halmstad, mer än så vet vi inte. Det ska bli så kul att träffa alla!

När man sumerar detta så blir livet på det stora hela mycket positivt. När man sedan kliver utanför dörren och ser sin egenplanterade kruka så känns allt riktigt bra.

Posted in Livet
Share this post, let the world know