image

Det känns som det är helg för det mesta. Måndagen hinner knappt börja innan det är fredag. Är detta ett ålderstecken? Är det ett tecken på att när vi blir äldre så lever vi mindre i nuet?

När jag var barn upplevde jag att tiden gick så långsamt.

Till helgen är det i alla fall byggdags igen. Själv skall jag fortsätta att måla dörrfoder, måla källaren och hallen ner mot källaren. J ska lista, lista och lista. Efter det har vi ett gästrum och vårt loft kvar sedan är det klart. Om man inte räknar in trådgården, ny carport, nytt staket och ny plattsättning förstås. Men det är kapitel 2,3,4,5 osv av renoveringen.

Har jag visat vårt badrum? Det är så fint. Ni ska få se före och efter bilder. Men så här ser det ut när jag hoppar ner i plurret.

Posted in Livet
Share this post, let the world know