image

Jag älskar vårt hus. Det är så fint, en riktig dröm. För andra ser det kanske ut som ett 20-talshus omklätt under 70-talet men i mina ögon är det en pärla. Man ska inte älska materiella ting, men jag kan inte låta bli.

Jag har funderat varför inte alla som kommer hit jublar och klappar i händerna som jag gör varje gång jag kommer hem. Min teori är att alla är avundsjuka. Nej, det är inte min teori.

Delvis beror det på att vi tillsammans har planerat och genomfört förändringarna i huset, vi har skissat tillsammans och spacklat. Vi har slipat, målat och drömt och nu är vi här. För varje dag som går så är det något som hamnar på rätt plats. Hallen är fogad och klar. Nu återstår att se om VVS:arna kommer idag. Jag har en låååååång lista till dem och börjar bli lite smått irriterad. Ska det ta fyra försök innan man får tätt på ett läckande avlopp? I think not.


  • http://rosiekollar.blogspot.com/ Rosie

    Ser jättefint ut och så roligt att följa er husförvandling!