Jag måste erkänna att jag är väldigt glad över min kommande 30-årsdag. Jag har redan börjat planera för festen, dekorationerna, maten och aktiviteterna. Festen blir i november då både jag och J fyller år. J vill inte riktigt lyssna på det örat. Det är alltså planerandet av festen som jag är så lyrisk över. Ännu en chans att piffa och fixa med detaljer, att skicka inbjudningar osv. Som jag längtar!

Lokalen är redan bestämd. Maten har jag en idé om och dekrorationerna. Det blir egentligen allt som bröllopet inte blev, lite mer vintage, lite mer avslappnat. När det gäller denna fest behöver det ju inte kännas lika mycket J som jag. Vid bröllopet var det så viktigt att det inte kändes som jag bestämde all. Att J inte kände sig främmande i bröllopet. Nu kan jag bossa på bäst jag vill, jag tror J är glad att han slipper.

Här är några bilder från min moodboard inför bröllopet…festen menar jag.