Jag borde ändra headern till Bröllopscoach renoverar hus. Det skulle vara snyggt. Bröllopsbloggen har tillfälligt tappat sitt bröllopsfokus men för all del, var inte blyga, det är bara att fråga på om bröllop ändå.

Helgen har varit skön och trots att det är helg så ofta, så får jag inte nog. Jag skulle gladeligen ha helg ännu lite oftare. Vi har för andra gången sedan jul varit utanför huset, en mycket trevlig middag hos våra vänner i Malmö. Vi kom hem vid tvåtiden på natten och gårdagen blev således något långsam. När det sociala livet återvänder, så känns det även som livet börjar återvända så smått.

Jag kommer aldrig renovera ett hus igen i den här omfattningen. Allvarligt talat så förstår jag inte hur människor frivilligt utsätter sig för detta(Carro du är min hjälte!). Men det har blivit underbart fint och det är vi som har gjort det. Jag antar att minnena om hur slitit det var kommer att blekna så småning om.

Här ser ni en förebild på badrummet. Härlig furukänsla, lite bastu, lite fjällstuga. Kanske skulle vi behållt det?

 


  • Carro

    Haha, det är som en förlossning, man glömmer tids nog och sedan när man är mitt uppe i nästa är det för sent att dra sig ur. Och vad är alternativet, lämna över kontrollen till någon annan? Usch och fy. :-)

  • Malin

    Hej!
    Har du några tips på hur man kan bestämma sig för hur man vill ha det på sitt bröllop. Varken jag eller min blivande vill gifta oss i kyrkan, men vet inte heller helt vad vi faktiskt vill. Vi trivs inte särskilt bra med att stå i centrum, så det enklaste hade kanske varit att bara vi två i stadshuset… men samtidigt undrar jag om man inte ångrar att man inte har med i alla fall den närmaste familjen. På Bröllopstorget handlar det mesta om stora kyrkbröllop, och där har vi således inte så mycket inspiration att hämta.

    Oj, det blev rörigt.. kontentan: förslag på bröllop som alternativ till kyrkbröllop?