God morgon,

Ni kanske undrar var jag hållt hus?
I lördags var jag på årets fest. Det var så kul, så kul, så kul.
I söndags låg jag till klockan fyra på eftermiddagen. Jag har aldrig, i hela mitt liv, varit så dålig efter en festkväll. Jag tror att det beror på att jag närmar mig 30. Jag tror jag håller på att bearbeta att jag bryter ett deceniumstreck i mitt eget liv, ni kan komma att få höra mer om det framöver.

Nu till något helt annat. Jag tror att jag är fågelrasist. Jag har gärna koltrastar och gulfinkar i min trädgård men slipper helst skator och kråkor. Vi har en skata som kraxar väldigt högt och störande. J föreslog luftgeväret men jag vet inte hur det tas emot av grannarna. Och det känns så drastigt. Några tips på hur man skrämmer iväg dem?

Ja det var allt för denna gång. Vad tänker ni på? Vad händer i bröllopsplaneringen?

Posted in Livet
Share this post, let the world know