Kära vänner,
Jag drömmer om en snyggblogg. Ni kanske undrar vad det är? Läs Ebbas inlägg så förstår ni.

Vackra bilder, rosa, fluff, cupcakes och kändisbröllop. Hembakat, pasteller och vimplar. Bröllopscoach just nu är mer som livet. Lite dålig skärpa, utan stavningskontroll, ovårdat, stressat och handlar om andra saker än det som är viktigt. Så är det nu och ni läser ändå.

Jag fortsätter drömma, ni fortsätter läsa och det om det.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Isa

    Nejje, det är ju därför jag läser din blogg! Älskar att få följa ert vardagsliv med stök och renovering! Så rakt på och ärligt, ingen har ett “perfekt” rosa cupcakes-liv!

  • Karolina

    Tack Isa, vad glad jag blir! Riktigt glad ända in i hjärtat. Ha en fin kväll!

  • http://rosiekollar.blogspot.com/ Rosie

    Jag gillar din blogg som den är! Känns lite mer äkta kan man säga:)