Vi går mot ljusare tider med bygget. Eller så känns det när helgen hägrar. Då kan vi vila, plocka upp flyttlådor, äta god mat, sätta upp rullgardninen (och ta ner sopsäcken som är tillförordnad rullgardin), måla dörrposter, packa upp kläderna ( istället för att stå och panikleta i fem lådor varje morgon), ja det finns mycket att göra men nu känns det skönt istället för jobbigt.

Igår sattes inredningen i på vår gästtoalett och vi insåg att det inte alls blev som vi hade tänkt. Vi kommer behöva pimpa den med tapeter. Bra där när inredningen redan är på plats…

I eftermiddag kommer golvsliparen och slipar vårt lilla hallgolv. Som jag ser fram emot att städa efter hans framfart. På fredag kommer golvet lackas. Däremellan kommer det fogas i lilllilla hallen. Ni hänger med va?

Jag ska bjuda er på en bildbonanza snart.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Liselotte

    Ta med en stol ut på er tomt och sätt dig och ta en kopp kaffe eller te. Glöm inte bort att njuta också. Det är ert hus som ni ska bo i länge. Passa på nu när vädret är fint. 5 minuter eller så, det har ni råd med :) Kram Liselotte

  • Karolina

    Ja det ska jag göra! Som jag längtat efter en trädgård, nu ska jag njuta varje solig dag:)