När jag ligger här och försöker friskna till så poppar några flyttminnen upp.

Efter avslutade studier åkte pappa ner med släp för att flytta hem mig till Västerås. Vi hade inte kommit många mil från Helsingborg innan jag fick ett samtal om ett jobb jag sökt. Jag hade fått tjänsten och skulle börja sex veckor senare. I Helsingborg. Lägenheten var uppsagd så det var bara att åka till Västerås, fixa lägenhet och åka ner igen några veckor senare.

Eller den gången J och jag skulle flytta ihop. Han hade sin examination i Linköping på eftermiddagen, han såg lite blek ut och sa att han mådde lite tjuvtjockt. På kvällen satte världens magsjuka igång. Jag, han och hans mamma fick inte många timmars sömn i hans lilla etta den natten. På morgonen fick vi packa hela lägenheten och ringa in några av hans vänner att hjälpa oss med flytten. Själv låg han med så hög feber att han knappt hörde något. Det sista vi lyfte ur lägenheten var sängen med J. Jag fick köra bilen med släpet och J medan Js mamma fick flyttstäda hela lägenheten själv. På vägen ner ringde min syster och berättade att hon fått avliva sin fina häst. Då bröt jag ihop. Jag tror vi var inne i lägenheten i Helsingborg vid 23 tiden.

Posted in Livet
Share this post, let the world know