image

Lite piggare idag. Liiite mindre ont i kroppen. Här ligger jag i soffan och försöker tänka mig frisk. Jobbmässigt var det mycket dålig tajming att vara sjuk, idag har jag fuskjobbat lite. Det mesta går med en alvedon i kroppen. Nu när jag skriver det hör jag hur dumt det låter. Visst måste man väl kunna vara sjuk ett par dagar utan att himlen trillar ner?

J rapporterar från bygget. Vår lilla toa, som blev en större toa har fått vägg, dörr, tapet utvändigt, målning invändigt och gjutet golv. I dag skall det primas, imorgon ska det klinkras och på fredag ska det fogas. Elektrikerna är där och grejar. VVS:arna ska komma idag. En snickare massakrerar vattenskadan i vårt välvda, rosettprydda vardagsrumstak. J var förfärad över behandlingen och sa att det var bra att jag inte såg det. Med tanke på mina nerver skulle jag säga ett det är av största vikt, för min mentala hälsa, att jag inte ser taket.

Bilden är på fågeltapeten vid badrummet. J skickade den. Ser inte alls ut som jag tänkt mig, de stackars talgoxarna attackerar en närmast när man stiger in i entrén. Jag hoppas och tror att dörrfoder, tak- och golvlister, rätt belysning osv kommer lugna fåglarna.


  • Amalia petersson

    Jag tycker tapeten är jättefin!
    Amalia