image

Idag har jag och J tagit ledigt för att jobba med huset. Pappa börjar längta hem till sin fruga och hund. Alltså min mamma och Izzy. Det är mycket, mycket kvar att göra men jag kan ju visa er ett litet framsteg. Jag ger er vår nymålade brasa!

Bara en fråga, kommer man tänka på små, små skavanker? Jag undrar om jag har börjat slarva eller om det bara är sådana saker som man ser för att man har gjort jobbet själv…
Huset är ju gammalt och krokigt så det går inte att få det att se ut som ett nybyggt hus. En del av charmen säger pappa, eller är det lathet undrar jag. Alltså INTE av pappa, han är en jäkla hjälte, utan av mig och J.


  • Liselotte

    Jag tror att när ni får in inredning och era saker i huset kommer skavankerna försvinna. Ju mer ni lever i huset ju mindre kommer ni se dessa små “fel”. Och gör ni inte det, så gör någonting åt dem men längre fram. För just nu är det ju viktigare att få de stora sakerna klart så ni kan få flytta in :) Kram Liselotte

  • Karolina

    Det låter klokt och det är så det får bli! Tack för dina lugnande ord, det behövs, vi är lite smått hysteriska nu:) kram Lina