image

Bygget fortsätter. Ett lager färg på väggen i vardagsrummet. Som ni ser så är det öppet mot matrummet, där jag står och fotar. J ville ta ner den halva väggen till vänster men det skulle förstöra min fina parkett, så den blev kvar. Våra nya vita fönster kommer på fredag.Nu ska jag fara hem, killar fortsätter ett tag till.


  • Carro

    Kom precis hem från en spahelg, så jag kan tänka mig att vi spenderat helgen på ungefär liknande sätt? ;) Mitt bästa redskap i kampen mot mattfluff är en kofot (den raka änden). Kämpa på FinaLina! (affirmationer i all ära, men innan man vant sig känns det som att man flirtar lite grand. Det i kombination med att man är en flitigt kommentator gör att det känns som att man flirtar lite mer. Är du säker på att du står fast vid att du vill kallas detta? ;))

  • Sofia

    Så kul att följa er i renoveringen, ska bli spännande att se resultatet!!

  • Karolina

    Åh vad härligt det låter! Jag kör med stämjärn och damm, det funkar. Dammet gör det lättare att ta bort. Konstigt, men det funkar! Du har rätt det låter lite knasigt men håll med om att det är bra PR-mässigt internt och externt, man nöter in att man är bra…jag vill nog inte kallas det, men startar jag ett AB kan det mycket väl få bli mitt bolagsnamn:) Du är nog Creative Carro eller något liknande:) ja lite flirtigt känns det:)