• Magdalena

  Jag tycker den högra :) Vita väggar till passar utmärkt

 • Josefine

  Och jag tycker den vänstra är superfin :)

 • Karolina

  En röst på varje, spännande! Jag velar fram och tillbaka men jag har en förkärlek för talgoxarna till höger. J verkar ge med sig men i utbyte kan det bli en hund. Billigare än en Aston Martin i alla fall:)

 • en annan Josefine :-)

  Jag har inte så mkt övers för fåglar, men tycker ändå den är finast :-)

 • Malin

  Höger :)) fin som fondvägg!!

 • Carro

  Välj han i mitten! He he, nej men fåglarna med ek är superfin tycker jag!

 • Carro

  Justdet! Om ni kör på vita målade väggar till är mitt bästa tips färgen “lady easy clean”, toppen för ytor som lätt blir smutsiga, typ väggen vid diskmaskinen (om man valt att ställa den nära en vägg), barnrum eller hallar. Dyrare än övriga men man kan ju grunda med en vanlig färg och så lägga översta lagren med Easy Clean. Blir matt yta, men superlätt att tvätta av.