image

image

Ärande läsare jag behöver råd!

Bilden visar vårt Master Bedroom. I ena hörnet finns en gammal garderob. Den har en vacker gammal dörr men den tar ganska stor plats. Vi är i valet och kvalet om vi ska ta ner den, eller behålla den.

J är en modern man han vill maximera rummet och in med en mer praktisk garderob.

Jag är en romantisk kvinna, jag gillar den vackra dörren, den blommiga tapeten i garderoben. Jag är även snål och praktisk och skall flytta in i huset om mindre än 8 veckor. Om vi behåller garderoben, dvs charmen i huset, är det mindre jobb, mindre kostnad då vi slipper köpa nya garderober.

Så mina vänner, säg mig vad ni tycker, behålla eller ta bort?

Posted in Livet
Share this post, let the world know

 • LolloL

  Behåll den för allt i världen!

 • Ina

  Behålla, såklart:)

 • Lizz

  Ta bort :)

 • Karolina

  Jag tror den får stanna, i gengäld får J nytt golv. Äktenskapet är ett givande och ett tagande:)

 • Josefine Windefors

  Nu är jag ju lite sen här men…behåll behåll behåll!! Sorry J

 • Joanna

  Same here, sent på det! Kul om ni behöll den och alternativet kan vara att “bygga in” nedtaket med en variant av skjutdörrar om ni har annan vägg att ställa sängen mot. Finns fina sådan idag som skulle matcha den romantiska stilen;)