image

Hörrni vänner, nu hjälper vi Kim, kom med era bäst tips på drinkar att servera på bröllop!

På vårt bröllop serverade vi Gin & Tonic, Bacardi Razz med sprite, öl, vitt-, rött- och rosévin och Bacardi Breezers. Ingen behövde gå törstig.

Ett tips vi fick var att ha små drinkglas för folk ställer ifrån sig drinkarna mest hela tiden när det är fri bar, dessutom går det inte så mycket blandläsk. Det funkade! Vi tvekade länge för det kändes så snålt med 2,5-3dl glas istället för 5dl men det var klockrent.

Ett annat tips är att välja flera drinkar med samma bas t.ex vodka. Mindre öppnade flaskor och slattar i baren.

Nu kör vi, lägg en kommentar med drinktips!

Posted in Livet
Share this post, let the world know

 • Carro

  Ett tips om man är sådan som hellre köper för mycket än för lite (av allt, men särskilt alkohol) och inte litar på beräkningarna oavsett hur många som säger att det räcker, är att handla av systemet. Även om tyskland är billigare så får man lämna tillbaka oöppnade flaskor till systemet. Kan vara bra om man EXEMPELVIS har tre flaskor vodka kvar och hellre har de pengarna på bröllopsresan…

 • Anna

  Mina favoriter, om de gör sig på ett bröllop vet jag inte…Ragnar, P2, GT, Mojito och Vodka Red Bull. Lycka till!

 • Emma

  Mina rekommendationer:
  Love Gun: Bacardi Limon, lime juice och ginger ale
  Studio 54 är en GT med Midori Melonlikör
  Gin och Tonic
  Cuba Libre med ljus kubansk rom, limejuice och cocacola
  Cape Cod vodka med tranbärsjuice.

 • Kim

  Tack Lina för din “välgörenhets-insamling” av drinkar o tack för era tips! Tar till mig dom o blir glad för fler tips!! Vi kommer köra tysklandsdricka i grunden o ev kompletteringsköpa på bolaget för att kunna lämna tillbaka. Fast det finns säkert villiga köpare av alkohol till bra pris efter bröllopet om det blir tysklandsdricka över.
  Vi kommer ha gratis dricka under middagen o sen till inköpspris under festen för att undvika det du säger att det slösas allt för mkt.