• Karolina

  Bilden gör den inte rättvisa, ser ju tokbillig ut! Måste ses som alla skriver om sina furubord på Blocket…

 • http://rosiekollar.blogspot.com/ Rosie

  Den var fin! Ska genast kolla på den, är ju på jakt efter en väska till mitt bröllop i juni:) Tack för tipset!

 • Lollo

  Jättefin! Måste bara hitta klänningen först som jag har i huvudet, det är svårare än jag trott. Hur långt efter är inte butikerna. Jag har hittat min klänning på flera hemsidor hos leverantörer men butikerna vågar inte köpa hem den typen av klänning än.. Suck!

  Kram

 • http://rosiekollar.blogspot.com/ Rosie

  Hej! Varför inte sy upp en i stället? Det gör jag nu, den som finns i mitt huvud finns inte i verkligenheten så nu har jag bokat en sömmerska som ska sy upp den åt mig och så stor skillnad i pris blev det inte…  Lycka till!

 • Lollo

  Tanken har slagit mig. Men känns som ett projekt att hitta en sömmerska man litar på, rätt tyg etc.. Och så ska jag översätta den från huvudet till en person som ska fatta. Har i och för sog inspirationsbilden. Men det kanske kan vara värt besväret, det är 7,5 månad kvar nu. Hur lång tid behövde du från tanke till färdig klänning så att säga? Lycka till du också!

 • Lollo

  Tanken har slagit mig. Men känns som ett projekt att hitta en sömmerska man litar på, rätt tyg etc.. Och så ska jag översätta den från huvudet till en person som ska fatta. Har i och för sig inspirationsbilden. Men det kanske kan vara värt besväret, det är 7,5 månad kvar nu. Hur lång tid behövde du från tanke till färdig klänning så att säga? Lycka till du också!

 • Lollo

  Tanken har slagit mig. Men känns som ett projekt att hitta en sömmerska man litar på, rätt tyg etc.. Och så ska jag översätta den från huvudet till en person som ska fatta. Har i och för sig inspirationsbilden. Men det kanske kan vara värt besväret, det är 7,5 månad kvar nu. Hur lång tid behövde du från tanke till färdig klänning så att säga? Lycka till du också!

 • Lollo

  Tanken har slagit mig. Men känns som ett projekt att hitta en sömmerska man litar på, rätt tyg etc.. Och så ska jag översätta den från huvudet till en person som ska fatta. Har i och för sig inspirationsbilden. Men det kanske kan vara värt besväret, det är 7,5 månad kvar nu. Hur lång tid behöver du från tanke till färdig klänning så att säga? Lycka till du också!

 • http://rosiekollar.blogspot.com/ Rosie

  Jag träffade “min” sömmerska (som jag vet är duktig för jag har sett hennes klänningar på bröllopsmässa i Örebro.. Inte lätt att hitta någon, jag vet…) strax före jul och då hade jag klippt ur bilder på olika klänningar som jag tyckte var fina, en topp här, en kjol där, sedan pratade vi och hon ritade och till slut kom vi överens! Jag gifter mig i juni och nu håller hon på att leta tyger för fullt för jag har också sagt att jag kan ingenting om tyger så där har hon mitt fulla förtroende!

 • Lollo

  Vet inte vad som hände med mina kommentarer. Det stod failure hela tiden så jag försökte igen och igen. Tydligen publicerades alla ändå..

  Igår var jag på mässa och pratade med en sömmerska som jag hittade via olika forum och som fått bra omdömen från flera håll. Jag såg att hon skulle ställa ut och jag passade på att besöka montern. Hon var supertrevlig och jag kände att hon kan nog förstå mina idéer. Hon erbjuder fri konsultation och tyget kan man hitta själv om man vill med råd från henne. Det verkar som att jag kan få min drömklänning inom min budget. Fantastiskt i så fall! Viktigast för mig är inte att det blir billigare utan att jag får den klänning jag önskar utan kompromisser. Tidsmässigt var det lugnt, den kunde bli klar till sommaren.

 • http://rosiekollar.blogspot.com/ Rosie

  Vad kul!! Lycka till! Hoppas den blir som du har tänkt dig. Spännande!

 • Karolina

  Vad kul Lollo! Lycka till, jag är säker på att den kommer bli fantastisk!