image

Nu har jag flera vänner som planerar bröllop och det är så härligt att höra om kluriga överaskningar och spännande idéer.

Det har infunnit sig en känsla av längtan. Längtan att få planera bröllop igen. Att hitta klänning, planera dekorationer, trycksaker och överaskningar. Samtidigt som det är väldigt skönt att redan ha gjort det. Jag tyckte då rakt inte att det var en walk in the park att planera bröllop och jag ska ändå vara något av en expert. När man är inne i det själv är det inte så lätt som det är när man står vid sidan om.

Kan ni inte berätta lite om era bröllop, vad och när ni ska gifta er? Om ni har något tema? Hittat klänning? Så att jag kan få drömma mig bort i era bröllopsdrömmar några minuter?

Bilden är från en testuppsättning inför bröllopet.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

 • Anna

  Hej Karolina,

  Jag ska gifta mig i sommar och har väl kommit ganska långt med alla praktiska detaljer. Jag har dock inte varit på så många bröllop tidigare och har därför inte så mycket inspiration vad det gäller det kreativa. Skulle du kunna lista några förslag på överraskningar man kan ha på bröllopet?

  Stort tack på förhand och tack för en bra blogg
  Anna

 • Karolina

  Hej Anna!
  Sommarbröllop vad härligt!
  Överraskningar kan ju vara allt från dekorationer i lokalen till uppträdanden, gästgåvor, ett tal eller videohälsning från er till gästerna, en supersnygg rumba iställe för brudvals, klotterplank på toaletterna, snapshoots från dagen och kvällen som rullar som ett bildspel, linedancelektion för gästerna medan ni fotograferas…ska se om jag kan skriva några inlägg framöver.

  Tack för att du läser bloggen!

  Karolina