image

God fortsättning kära vänner!

Igår styrde vi kosan mot Västerås och firade en andra julafton. Idag har vi släktmiddag med pappas familj och det är alltid lika trevligt!

Min syster berättade en rolig historia. Jag kallar den rolig men man kan även kalla den beklagansvärd eller sorglig. Min syster är singel. En bra syster, stabil, rolig, en aktiv tjej som gillar att motionera och att träffa sina vänner. Nu kommer historien:

Syster L träffade en kille på en dejtingsajt. De träffades några gånger och hade det trevligt på middagar och fikade. Efter ett tag så blev det bara sms utan träffar. När de inte träffats på en månad så skrev min syster ett sms med ” jag tolkar detta som att du inte är intresserad, jag hade uppskattat ett tack men nej tack”. Vet ni vad svaret blev? Håll i er nu! ” Tack, men du var inte perfekt.”

Hahahahahahhahah. Du var inte perfekt! Jordens enda fullkomliga människa har uppenbarat dig. Är det månne Jesus bror som min syster träffade?

Vad är detta? Är det så det är att vara singel nu för tiden? Jag vägrar tro det.

Är det någon som har en trevlig bror eller jobbarkompis som bor i mellansverige och är singel? En bra kille i trettiofemårsåldern med hjärtat på rätta stället så får ni gärna höra av er! Jag menar det på riktigt, gör det.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Andrea Jakobsson

    Kanske jag har… vad är mellansverige för dig? Västerås?

  • Karolina

    Vad spännande! Jag tänker Västerås, Örebro, Eskilstuna, Stockholm och trakterna därikring. Bor han i krokarna?

  • Andrea Jakobsson

    Nej, tyvärr mer norr än så. Hmm, jag kanske inte var så bra på geografi som jag trodde? Ja ja… Hoppas syster din hittar rätt tillslut! Och gott nytt år förresten!