image

Hej vänner,
Jag har legat däckad i migrän halva dagen, lagom till lunch slog den till och nu har den släppt så när som på trötthet och domnade armar.

Jag blir alltid så ledsen och låg när jag är sjuk eller mår dåligt. Besviken på mig själv för att jag inte får något vettigt gjort, frustrerad på kroppen som inte kan skärpa till sig. Tills jag inser att kroppen tar hand om mig, ser till att jag vilar när jag behöver det. När man är så dålig att man inte kan göra mycket alls, då får man en liten inblick i hur det måste kännas att bli gammal och ha en kropp som börjar ge upp. Så lite extra kärlek till alla gamla och sjuka skickar jag idag.

Nu när det börjar släppa firar jag med att göra saffranskola med recept från UnderbaraClara. Länken finns till höger, i länklistan. Jag brukar aldrig julbaka men på söndag har vi adventsfika med kofot i nya huset och då kommer vi nog alla behöva lite julegodis.

Önskar dig en fin kväll.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Caroline

    Åh fy, har också migrän. Känner mig alltid så besviken på att jag oftast inte insett att det varit på gång och varvat ner i tid, utan kör på i full fart hela vägen in i migränträsket… Men jag tänkte på en annan sak. När jag började träna body pump  fick jag migrän jätteofta. En sjukgymnast sa att det berodde på att om man var hyfsat otränad så belastade det nacken mer än det “gav” nacken och de leder tydligen till migrän.

  • Karolina

    Tack för tipset! Det var väldigt mycket ben med skivstången över axlarna och det var nog inte helt bra kan jag tänka mig. Ja det får nog bli spinning istället ett tag framöver…och rivningsarbete:)