image

Jag drömmer väldigt mycket nu för tiden, mardrömmar allt som oftast.

Inatt drömde jag att jag fick i mig gluten. Eller rättare sagt en “vän” bjöd på glutentoast. Paniken, som troligtvis gjorde att jag låg och ulkade, när jag insåg vad jag fått i mig och att det är bättre att spy på en gång än att vänta och se hur dålig jag skulle bli, var hemsk. Det var en lång mening./p>

Det låter kanske inte så farligt men att undvika gluten i vardagen är lite av en jakt. Och att spy, det är det värsta jag vet. För två år sedan fick jag vinterkräksjukan, jag har inte hämtat mig mentalt efter det än. Hua.

Ja, sådant snurrar i mitt huvud. Och by the way, jag kan inte dricka julmust och jag tror det beror på kornmalten i drycken. Jag får ont i magsäcken på en gång. Ska försöka komma ihåg det nu när julen är på intågande.

Om intresseklubben har antecknat så säger jag, over and out.

Och just det, jag lider lite av hypokondri också.

Posted in Livet
Share this post, let the world know