image

Jag hade inte fattat att det var en sådan het potatis med barnfria bröllop. Tills vi gifte oss.

Idag damp det ner en superdupercool, fin och glädjespridande bröllopsinbjudan hos oss (Ja, ja, ja! Vi kommer:)…men vi ska osa som riktigt folk också) Jag måste säga att de har ett meddelande om barn helt i min smak!

Vad säger ni barn på bröllop eller har de det bättre hemma?

Min ståndpunkt är som vanligt väldigt diplomatisk. Det er dag, varje brudpar gör det som känns bäst för dem….men när jag var barn var det tråkigaste jag visste långa vuxenmiddagar med tal och det var läskigt med fulla vuxna, så är det en sådan typ av fest säger jag nej till barn.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Anna Jonkoping

    Tack för en toppenblogg! Var får man tag i en sån stämpel?

  • http://twitter.com/Brollopscoach Karolina Hedberg

     Mannen i paret är AD så han har gjort den själv.