• MalinF

  Åh vad tyckte du om filmen? Å bröllopet i det? Vi var å såg igår/inatt på twiday, Loved it!!! (förutom några aspekter kanske men det mesta var lovely tyckte jag) Tyckte bröllopet var så fint, tårar!! :)

 • Lina

  Gillade bröllopet, filmen var…annorlunda mot de tidigare och tog inte handlingen framåt så mycket MEN jag gillar den ändå! Har man läst böckerna tror jag man gillar det mesta med Twilight:)

  Bröllopet, var börjar man? Edward ger nog alla blivande makar prestationsångest med sitt fina tal! Älskade brudbuketten, assymetriskt och vitt. Nästan som min:). “The setting” fick mig att vilja gifta om mig utomhus:) vacker frisyr, vacker brudklänning, vackert allt!

 • Karolina

  Gillade bröllopet, filmen var…annorlunda mot de tidigare och tog inte handlingen framåt så mycket MEN jag gillar den ändå! Har man läst böckerna tror jag man gillar det mesta med Twilight:)

  Bröllopet, var börjar man?
  Edward ger nog alla blivande makar prestationsångest med sitt fina tal!
  Älskade brudbuketten, asymmetriskt och vitt. Nästan som min:) “The setting” fick mig att vilja gifta mig igen men utomhus, vacker frisyr, vacker brudklänning, vackert allt!

 • MalinF

  Håller med om samtliga saker du skrev :))