image

Hej vänner,
Jag sitter på tåget på väg till ett möte i Halmstad. En timme kvalitetstid med mig själv. Det behövs.

Jag har verkligen inget vettigt att skriva men bloggen behöver mat så jag försöker.

Har inte hösten varit ovanligt skön? Inte alls så grå och lång som jag minns den från min barndom. Då var den oändlig. Nu är den bara en nysning mellan semestern och julen.

Jag fyller år imorgon och är pirrig som ett barn. Jag vet egentligen inte vad det är som jag ser fram emot så mycket, men något är det. Ikväll blir det till att baka två tårtor att ha med till jobbet. Jag måste bara komma ihåg att köpa en till citron.

Vad har ni för er egentligen? Mammalediga? Bröllopsplanerare? Slösurfande på jobbet?

Hur som helst är ni varmt välkomna hit.

Ni som planerar bröllop, letar ni efter något speciellt?

Posted in Livet
Share this post, let the world know

 • Kcjakobsson

  Jag bröllopsplanerar o försöker febrilt leta fram en gnutta engagemang hos min fästman gällande de detaljer som jag älskar o han knappt vet att de finns. Just nu är fokus på att hitta lämplig stolsdekoration till ca 100 tråkiga, stolar o överkomligt pris. Är inte sugen på de klassiska knoppa-lakanen. Kanske vit spets kring stolsryggen? Behöver ha en enkel o genomförbar lösning.
  Vi planerar att ha jordgubbar till bröllopsskålen, hur beräknade ni antal/gäst?
  Annars är jakten på den rätta klänningen ihång o tankar finns på att göra en chansning o beställa via Kina, har du några erfarenheter?
  Tack för en bra blogg, jag suger åt mig minsts lilla idé!

 • Karolina

  Hej! Vad roligt att du skriver! Jag tror jag har några inspirationsbilder om vad man kan göra med tråkiga stolar, i den frågan återkommer jag!

  Jag tror vi bara hade fem liter jordgubbar eller något sådant till ca 70personer men det gick inte mycket alls, vi fick slänga hur mycket som helst.

  Känner igen mig i funderingarna om klänningen och fästmannen, speciellt nu med tackkorten…jag återkommer i båda frågorna:)

  Ha en fin kväll!