image

Det kan ni slå er i backen på!

Röd i nyllet satt jag på jobbet när alla sjöng för mig. Vackra blommor fick jag och stolt sträckte jag på mig och nickade när folk sa att de gillade min tårta. Den är helt sjukt god och sedan höll jag på att skära av mig fingertoppen när jag skulle göra den, så det var tur att den var god.

När jag sedan kom hem från jobbet så fick jag lägga mig och vila och J fixade maten. Plötsligt ringde det på dörren och in kom svärpäronen från Halmstad. Om jag blev överraskad? Ja. Om jag blev glad? Mycket. Jag har välsignats med trevliga svärföräldrar nämeligen. Fantastisk mat och fantastiskt sällskap fulländade denna dag. Icke att förglömma alla sms, mail, telefonsamtal och facebookhälsningar. Fb är kanske inte så dumt ibland ändå…Nu är det snoozie manozie time. God natt!

Posted in Livet
Share this post, let the world know