Det har kommit lite nya bilder på klänningar till brudtärnor. Min favorit Alfred Angelo levererar inte alls, klänningarna sitter illa och är inte alls smickrande, varken i material eller modell. Om klänningarna sitter så på modellerna så kan man ju föreställa sig hur de skulle sitta på oss vanliga dödliga. Något jag däremot blev glatt överraskad av var Amsale. Som den här skira långklänningen som hör till fall 2012 kollektionen.

Ni som planerar bröllop, kommer ni att ha brudtärnor? Kommer de i så fall ha långa eller korta klänningar?


 • Linda

  Jag ska ha tre tärnor, har tänkt mig korta klänningar i chiffon i en sommrig grön nyans då vi tänkte ha vitt och grönt lite som färgtema.
  Gröna klänningar verkar dock väldigt svårt att hitta.
  Har du några tips kanske? :)
  Hur ska man göra med kostnaden av tärnklänningarna?
  Betalar dom själva eller borde jag stå för dom?

 • Karolina

  Hej Linda!
  Vi hade också grönt och vitt som färger, väldigt fint!

  Gröna klänningar var svårt att hitta förra våren, kanske blir det lättare denna vår. Du kan testa att kika i brudbutiker redan nu, för att se om de har något på rea och höra när de får in nya kollektioner. Annars har ju Malina väldigt fina chiffonklänningar, dit kan du kanske maila och höra om grönt är något som kommer till våren?

  Det slutade med att mina tärnor sydde upp sina egna klänningar. Jag sa vilken nyans det skulle vara och de fick välja modell. När jag frågade om mina tärnor ville vara mina tärnor så sa jag vad jag förväntade mig av dem. De skulle få stå för klänningarna själva och det var helt ok för dem att tacka nej om de inte ville eller kunde. Det sa ja:)

  Det är inte helt lätt med kostnaden, har man obegränsat med kosing tycker jag att det är en fin gest att betala, men det är ju väldigt få av oss som har det. Svårt att råda, jag önskar lycka till!

  Ha en fin helg!

  Karolina

 • Amalia_petersson

  Hej! Jag ska ha två tärnor, de ska ha korta klänningar, gärna starkt rosa i färgen. Tips? Ska kolla in Malina som du tipsade om. Mina tärnor ska betala sina klänningar själv, det gjorde dom gärna sa dom, så inga problem där.

  Ha det!
  Amalia