image

Det hade varit lite jobbigt med vädret om man hade gift sig idag. Klass 3 varning i Skåne och på många andra ställen

Jag var precis ute i stormen och det blåser lite kan man säga. Jag gick till Friskis och Svettis och tränade trots att man ska hålla sig inne. Men jag var tvungen att bli av med stress och nöden har ingen lag. Och samma sak tänkte killen framför mig som fes så det luktade lång väg. Vet ni att lukten i fisar i verkligheten är partiklar! Tänk på det nästa gång ni känner någon annans fis.

Men det var inte det detta skulle handla om. Stress hörrni. Husstress. Jag och J har kommit på att vi inte samarbetar så bra när det kommer till huset. Vi är båda projektledare och två projektledare är en för mycket i detta fall. Men vi ser det positivt, vi kommer säkert utvecklas och bla bla bla. Tillsvidare simmar vi runt i kök- och badrumskataloger.

Trevlig 1a advent på er. J pyntade precis klart här hemma, ser så mysigt ut.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Sarabella-77

    hahahah gud vad rolig du är :)) kram