Efter digert sökande efter gröna tärnklänningar till mitt eget bröllop så insåg jag att grönt är skönt, är svårt. Att hitta rätt nyans är superklurigt. Blått vet jag också är svårt(Eller hur Caroline:)). Kanske gäller det alla färger. Sökte på gröna klänningar på Asos och det är så mycket färre träffar än andra färger.

Hittade en i chiffon för 35 pund. Jag gillar modellen, är det ett sommarbröllop kan man säkert lämna in den till en sömmerska som syr av ärmarna. kanske ett band eller skärp i midjan?

Annars gillar jag verkligen one-shoulder-klänningen. Som finns i grönt och rosa! Sa jag att de hade fri frakt också?

Jag blev tillslut så desperat i min egen tärnklänningsjakt att jag tänkte gå över till nude på tärnorna istället. Men det löste sig som sagt genom att de sydde upp klänningarna efter egen tycke och smak, dock i den färg som jag valt.


 • Caroline

  japp. Tur jag hade flitiga tärnor som hittade toppenklänningar i Norge :) Tänkte du färgen nude eller helt enkelt naket på tärnorna? hehe

 • Lina

  Haha, det hade varit något! Kejsarens nya kläder:)

 • Emma

  Hej,
  Jag vill tipsa om en hemsida som säljer superfina fest-tärnklänningar…kolla in den, http://www.monem.se

 • Ida-Maria Olofsson

  Hej! Är de gröna klänningarna uppsydda eller har du köpt dem någonstans?
  Mvh
  Ida-Maria’

 • Karolina

  Hej! De är från Asos för tre år sedan.