Jag har fått frågan om jag vill skänka ett nytt bröllop till Musikhjälpen. Förra året samlade jag ihop 16 leverantörer på 24 timmar. Bröllopet var det objekt som drog in näst mest pengar på auktionen. Jag tror det var bort åt 60 000kr. Om jag väljer att göra det i år så har jag ju betydligt längre tid på mig…men jag har ett hus med tidspress på renoveringen och ett jobb som för tillfället är extremt krävande. Jag vet inte om jag mäktar med mer.

För att höja ribban kanske jag borde ge bort det i Göteborg där Musikhjälpen ska sändas. Där har jag inga bröllopskontakter så det blir en utmaning! Eller så coolar jag ner några hekto och fokuserar på att försöka må bra. Men det gäller ju ett gott ändamål… Åh jag vet inte. Kloka synpunkter någon?

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Caroline

    Ta det lite lugnt. Eller. Lugnt blir det ju inte hur du än gör i detta läget. Ta inte på dig mer är nog mer rätt beskrivning. :) Du kan väl tänka att du kan inspirera någon annan att köra det här loppet i Göteborg i år. Så lämnar du en lucka för flera att hänga på den här trenden. Du kan ju köra ett sabbatsår i år och sedan komma tillbaka med dubbel kraft nästa år: kanske både bröllop och nyårsfest att aktionera ut? De behövande finns ju kvar, men ingen blir ju hjälpt av att du kraschar efter ett megaprojekt.

    Fast. Med detta sagt vet jag hur jag själv fungerar, det är allt eller inget, hundra procent är halvfart och så vidare. Kan du inte släppa tanken på att göra det inom några dagar så är det bara att köra! kram