Det här har varit den bästa måndagen på länge! Kanske beror det på att det har varit särdeles dåliga måndagar ett bra tag nu, och att det bidrog till att få denna måndag att kännas som något alldeles extra. Lite efter regn kommer solsken.

Eller kanske beror det på två timmar kör, en man som träffat tre hantverkare, startat upp tvätten, handlat och lagat mat och en vän från Stockholm som tittade förbi. Vid närmare eftertanke så är det absolut ovanstående som det beror på.

Har jag berättat att jag går i kör? Vi heter på riktigt “kören som inte kan sjunga”. Det är jag, min vän T, 30 damer och tre herrar. Vi sjunger hellre än bra, som man brukar säga. Ni får gärna komma på vår julkonsert nästa måndag. Ta med öronproppar så får ni en skön upplevelse. Fortsättningskören heter” vi som visst kan sjunga-kören” så helt tondöva är vi kanske inte.

Posted in Livet
Share this post, let the world know