image

Lika tung tisdag som det var mörk måndag. Det är den tiden nu och det är så sjukt tråkigt och jobbigt att en gång i månaden byta personlighet med Cruella DeVille.

Jag är ungefär lika mysig att vara med som en huggorm med tourettes.

Ska jag berätta en underlig grej i ämnet? Ja, det ska jag.

Jag och J har mycket snart varit tillsammans i fem år. Under den tiden har vi ganska många gånger hälsat på hos Js systers familj. Vi har så klart hälsat på hos väldigt många andra också men hos Js syster får jag alltid mensvärk. Jag tror det är tre gånger som jag inte har haft det under våra fem år tillsammans.

Hur sjukt är inte det? Det var nästan så jag skrattade för mig själv när jag kl. 03 på natten mellan fredagen och lördagen, för några veckor sedan, låg på deras toalettgolv och trodde jag skulle spy av smärta. Det hände i natt igen men nu var jag hemma. Det händer en gång i månaden och kroppen bryr sig inte om var jag är. Så kan vi summera det hela.

Även om kroppen av någon anledning föredrar att jag är hemma hos Js systers familj.

Här är förresten deras underbart söta dotter som lånar mina stövlar. Hur go’ får man vara!

Posted in Livet
Share this post, let the world know