image

Jag är gräsänka i en vecka. Det är älgjakt. Igår firade jag den årliga frånvaro av man med en tvåtimmarspromenad, fyra timmar framför datorn, hyrande av tre filmer och en stor påse godis.

Jag har redan sett två av filmerna Trassel och Water for Elephants. Den senare med Robert Pattinson. J var inte så pigg på att se filmen så jag passar på när han är borta.

Kommer ni ihåg mitt Twilight-intresse? Som enkelt kunde misstas för ett Rob Pattinson-intresse? Efter att ha sett ovanstående film kan jag meddela att det inte var ett Rob-intresse det var ett Edward-intresse. Vampyr-Edward alltså. Samma sak med Orlando Bloom. Det var egentligen ett Legolas-intresse efter Sagan om Ringen.  Jag har visst en förkärlek för vampyrer och älvor. Härligt när man närmar sig 30.

Ungefär så långt är det kul att vara gräsänka sedan blir det snabbt tråkigt, laga mat till en person, äta själv, hur kul är det?

Och jag inser hur väldigt lyckligt lottad jag.

Posted in Livet
Share this post, let the world know